The smart Trick of Borduur That No One is Discussing

Wiki Article

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een thirty jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste logo te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Door deze punten in acht te nemen, zorg ik ervoor dat je geborduurde kleding er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Kunnen in allerlei verschillende kleuren en maten worden geborduurd. Ik beschik around een zeer groot kleuren assortiment. Houd u er rekening mee dat een eigen logo of afbeelding die u aanlevert moet worden omgezet naar een ‘borduurpatroon’, wij noemen dit digitaliseren van de borduurkaart.

Na een paar afspraken is het brand opgedrukt en ik ben heel erg tevreden. Experienced mij geen beter proces en resultaat voor kunnen stellen! Damaris is zeer kundig en vol inspiratie, bovendien is ze ook nog Tremendous vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik Tremendous goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw brand voor mij ontworpen puur uit passie.

In deze tekst ontdek je alles in excess of het borduren van kleding, van de verschillende technieken tot de voordelen voor je bedrijf of persoonlijke stijl. Lees verder om te leren hoe je jouw kledingstukken kunt transformeren satisfied een unieke borduring. Je kunt natuurlijk ook altijd kleding bedrukken.

I'm seriously content about my purchase! The printing was fast and of pretty high-quality, as well as the conversation Using the owner was incredibly nice. I certainly recommend this store!

Na een paar afspraken is het symbol opgedrukt en ik ben heel erg tevreden. Had mij geen beter proces en resultaat voor kunnen stellen! Damaris is zeer kundig en vol inspiratie, bovendien is ze ook nog super vriendelijk en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Je orderboek was vol,maar toch bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

Ook heeft ze geholpen bij het omzetten van de logobestanden om deze geschikt te maken, waardoor we voor alle stappen in het proces bij haar terecht konden. In alle opzichten een aanrader om bij haar drukwerk te laten doen.

Of je nu kiest voor geborduurde polo’s voor je winkelpersoneel of fleecejassen voor je buitendienstmedewerkers, achieved borduurwerk zet je je bedrijf letterlijk en figuurlijk op de kaart.

Door de exclusieve uitstraling wordt het tegenwoordig vooral op kleding toegepast. U kunt de ‘search’ van uw bedrijf, vereniging of instelling nog meer accentueren doorway de kleding te voorzien van uw eigen brand. Of u laat een geboorte-/verjaardagscadeau van een naam voorzien.

Voor het afscheid van een persoon die heel lang de captain was van ons sportteam, als vrolijk cadeau een petje en stoel laten bedrukken en borduren.

Ook heeft ze geholpen bij het omzetten van de logobestanden om deze geschikt te maken, waardoor we voor alle stappen in het proces bij haar terecht konden. In alle opzichten een aanrader om bij haar drukwerk Borduren en opdrukken in arnhem te laten doen.

Report this wiki page